Marit van Egmond

CEO Albert Heijn

[Thema: Instore innovatie | LIVE interview | donderdag 5 november 15.00 uur]
De naar eigen zeggen nuchtere, Brabantse Marit van Egmond heeft een ruim Ahold verleden. Zij kwam in 1997 binnen als managementtrainee met in haar rugzak een opleiding levensmiddelentechnologie en werkte met Kies & kook aan het ‘doorbraak’-concept van AH in 2008. Daarna werkte ze voor Store Operations Support. Daar kreeg ze gevoel voor processen binnen AH. Na een aantal jaren bij Gall & Gall  als directeur commercie en later algemeen directeur, stond van Egmond vanaf 2014 aan het roer bij assortimentsontwikkeling en commercie van Albert Heijn. Sinds januari 2019 vervult Marit van Egmond de rol van CEO binnen Albert Heijn.

Colette Cloosterman-Van Eerd

CCO Jumbo

[Thema: De veranderende supermarkt - Live Interview - maandag 2 november - 13.00 uur]

Rutger van den Bout

Commercieel directeur Hoogvliet

[Thema: Assortimentstrends - LIVE interview - dinsdag 3 november - 13.00 uur]

André van Reijen

Ondernemer PLUS van Reijen in Veldhoven

[Thema: De veranderende supermarkt - winkelreportage - maandag 2 november - 11.00 uur]

SparCity

 

[Thema: Assortimentstrends - winkelreportage - dinsdag 3 november - 11.00 uur]

Sjanny van Beekveld

Sr. Business Consultant IRi
 

[Thema: Assortimentstrends - De expertvisie LIVE E-lecture - dinsdag 4 november - 14.00 uur]

Stijn Markusse

Boerschappen.nl

[Thema: De Groene Revolutie - reportage - woensdag 4 november - 11.00 uur]

Joop Holla

GfK

[Thema: Groene Revolutie - De expertvisie LIVE E-lecture - woensdag 4 november - 14.00 uur]

 

Pieter-Jan de Smet

Marketing Manager RetailSonar

[Thema: Veranderende supermarkt - De expertvisie LIVE E-lecture - maandag 2 november - 14.00 uur]

Pieter-Jan is sinds 2017 Marketing Manager bij RetailSonar, de marktleider in de Benelux op het gebied van locatiebeslissingen en omzetvoorspellingen. Hij duikt beroepsmatig regelmatig in de data om de recentste trends rond winkellocaties en klantgedrag te analyseren. De laatste jaren focust hij daarbij vooral op de succesfactoren van supermarktlocaties en de komst van Jumbo naar België in het bijzonder. Daarnaast maakt Pieter-Jan ook deel uit van het bestuur van Retail Forum Belgium, de grootste Belgische vakorganisatie rond winkelvastgoed.

Anne Hilhorst

Wakker Dier

[Thema: De Groene Revolutie - De stakeholder/ De rebel - woensdag 4 november - 15.00 uur]

Volgens Anne Hilhorst weten veel mensen niet welk leed ze veroorzaken als ze hun boterham beleggen. Met een opleiding Biologie aan de WUR op zak én de wens om mensen te laten zien wat er gebeurt achter de staldeuren, begon Anne Hilhorst daarom in 2011 als campaigner bij Wakker Dier. Sindsdien gaf zij onder meer vorm aan de succesvolle plofkipcampagne. Vanaf 2017 is Hillhorst manager campagnes en woordvoerder. Haar fascinatie voor dieren en natuur, en haar energieke en positieve opstelling zorgen ervoor dat ze zich iedere dag opnieuw volledig inzet voor de dieren.

Chantal Engelen

Kromkommer

[Thema: Assortimentstrends - De rebel - dinsdag 3 november - 15.00 uur]

Al jong besefte Chantal dat ze iets wilde bijdragen om de wereld beter en mooier te maken. In 2012 kwam voedselverspilling op haar pad, wat resulteerde in Kromkommer. Kromkommer zet zich in voor het tegengaan van verspilling van kromme groente en fruit en staat bekend om haar ludieke campagnes. De kromme groenten kregen ook een plekje in een soepenlijn en later volgde het kromme groente en fruit speelgoed, een kinderboek en een lespakket voor basisscholen. Zo krijgt ze het keer op keer voor elkaar om media-aandacht te generen en het onderwerp op de agenda te krijgen. Eén van hun campagnes leidde zelfs tot een aangenomen motie in de Tweede Kamer.

Rens de Jong

Presentator bij BNR en RTLZ & Dagvoorzitter van het jaar

[Journaals - maandag 2 t/m donderdag 5 november - 10.00 uur]

Co-founder van Buzzmaster en SixHandshakes, dagvoorzitter, presentator en een zeer goede debatleider. Rens de Jong is van alle markten thuis. Zijn aanstekelijke energie, gevoel voor humor en zeer scherpe journalistieke blik, maken Rens een presentator van formaat en een bekend geluid binnen zakelijk Nederland. Gespecialiseerd in innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap & human capital. In 2013 door Quote uitgeroepen tot één van de populairste dagvoorzitters van Nederland, in 2014 ging hij er ook met de titel ‘’dagvoorzitter van het jaar’’ vandoor.

Matthijs Bosman

Superland

[Thema: Veranderende supermarkt - De rebel - maandag 2 november - 15.00 uur]