Hét digitale event voor de foodprofessional

2-5 november 2020

Alles terugkijken! >


Welkom bij de Week van de Supermarkt!


Een nieuw en volledig digitaal event voor foodprofessionals waar kennisdeling en netwerken centraal staan. Een sterk online programma met een dagelijks journaal, exclusieve winkelreportages, webinars en diverse live interviews. Met volop mogelijkheid tot virtueel netwerken. Het is een unieke kans om ‘live’ in gesprek te komen met toppers die het formulebeleid bepalen. Ideaal om te komen leren, contacten te leggen en misschien wel samen plannen te smeden.


De eerste editie zit erop!

De eerste editie van de Week van de Supermarkt zit erop. 4 dagen lang, 4 thema’s, 24 sessies, meer dan 40 sprekers, 16 partners en maar liefst 1400 aanmeldingen… Iedereen ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van deze eerste toch wel bijzondere editie! Sprekers bedankt, partners bedankt en natuurlijk alle kijkers: bedankt!

We hopen natuurlijk iedereen een volgende editie in 2021 terug te zien.

Bekijk alles terug >

 

 

Een week lang online volop inspiratie opdoen en advies krijgen over de laatste inzichten, trends en innovaties op de winkelvloer. Dat is de Week van de Supermarkt.
 

 

Regisseer uw eigen event

Verdiep u in korte tijd in één of meerdere thema's. Kies zelf in welk thema u zich wilt verdiepen en bepaal uw eigen programma.

Connect met andere bezoekers

Ga de interactie aan met andere bezoekers, sprekers of kennispartners. Deel uw kennis, expertise of vraagstukken tijdens kennissessies, webinars of in ons virtueel café.

Op uw gemak terugkijken

Komt het live-moment niet uit? Bekijk op uw eigen (thuis)werkplek de onderdelen dan later on demand. Dus wanneer het u uitkomt.

Alles terugkijken >
 

 

 

Kies één of meerdere thema's of onderdelen:
 

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

 

 

 

 

Uw voordelen:

 

✔️ Online events zijn nu relevant én toekomstbestendig. Met één klik neemt u deel vanuit uw eigen huis. 

✔️Deelname aan de Week van de Supermarkt is kosteloos.

✔️ Krijg een week lang inspiratie en kennis. Direct toepasbaar!

✔️ U stelt uw eigen programma samen. U kiest zelf wat u wilt (terug)zien.

✔️ Ontmoet mede-professionals, ga het gesprek aan met onze kennispartners, stel vragen aan sprekers en connect met andere bezoekers.

 

 

4

thema's

Wat volgt u?

24

sessies (live & on demand)

Welke volgt u?

30+

sprekers

Wie spreekt u aan?